אובד עצות עקב אהבה ומשיכה לחבר הכי טוב

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

15/09/2012 | 11:15 | מאת: בני 123

היי.. אף פעם לא כתבתי פה אבל כנראה שהגיע הזמן:) אני בן 24, בארון עמוק עמוק עמוק. אף אחד לא יודע עליי. המצב הוא כזה שאני מאוהב כבר כמה שנים בחבר הכי טוב שלי. אני מגיע ממשפחה דיי פרימיטיבית וחיי בחברה כזאת. סביבי חברים מגיל צעיר, כולם סטרייטים, חבורה שכזאת. תמיד נמשכתי אל הבחור הספציפי. אבל לאחרונה המצב החמיר. תמיד קינאתי בחברות שלו, נעלבתי ונפגעתי מדברים שהוא אומר או התרגשתי מהם. הבחור הזה בעל משמעות עבורי גדולה מאוד. לפני כמה שבועות רבנו, לא בגלל משהו שהוא עשה לי, הוא מנתהג לאחרים בצורה לא ממש יפה וראויה ועשה כמה קטעים לחברים אחרים בחברה. אני לא ממש מתקשר איתו כי הוא עשה מעשה שלא יעעשה לחבר שלנו, מעשה שהוא חוזר עליו כבר כמה פעמים ולא לומד מטעויות. המצב הוא כזה שהיום יש בנינו ריחוק. יש לו מישהי חדשה. הוא מתחנן אלי שנחזור לדבר, הוא אומר לי שהוא מעריץ אותי ואוהב אותי יותר מכל חבר אחר ורואה בי כמו בן משפחה. אנחנו מאוד מאוד קרובים. הוא באמת מאוד מאוד אוהב אותי, מעריך אותי וכל מה שאני אומר לו קדוש. החברות שלנו מדהימה, יש בינינו כימיה מטורפת, תמיד באותו ראש, צחוקים וכדומה.. פשוט חבר במלוא מובן המילה, רק שמהצד שלי יש רגש, הרבה רגש ומשיכה מטורפת. אני אובד עצות, כבר שבועיים-שלוש שאנחנו לא ממש מתקשרים, אני חולם עליו בלילה, חושב עליו המון, מפנטז עליו ומקנא בבחורה שהוא יוצא איתה. אני לא פעם חשדתי ושאלתי את עצמי אולי גם הוא נמשך אליי ולא מצליח לענות לעצמי על התשובה אבל אם לא קרה כלום עד עכשיו אז כנראה שלא. למרוטת שיש מצבים שאנחנו לבד ואני מרגיש מתח מטורף (אבל אולי זה רק אני). אני מתוסכל ממש, הוא לא יוצא לי מהראש, חופר לו בפייסבוק, מסתכל לו על השעות בוואצטף וכו וכו...

שלום בני, רבות נכתב על משיכתם של הומואים לסטרייטים ואתה מוזמן לצפות בהרצאה שנתתי בנושא: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=640 או לקרוא מאמר קצר המסכם אותה: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=432 גבר סטרייט הוא מושא תשוקתם של הומואים רבים. יש כאלה הרואים בכך ביטוי לחוסר קבלה עצמית של הומו הנמשך אך ורק לגברים אלה (הומופוביה עצמית) והעובדה שאתה עמוק-עמוק בארון עלולה להחשיד בכיוון זה, יש הרואים בכך חלק מהמשיכה הכללית של בני אדם לדברים שאינם ניתנים להשגה ויש הוראים בסטרייטיות התגלמות של גבריות אולטימטיבית המושכת אליה הומואים. ברמה המעשית אמליץ לך לשמור על מרחק מאותו בחור, גם ללא קשר למשיכתך אליו, בגלל המעשה הבלתי ראוי, אך גם בבחינת "מי שנכווה ברותחין נזהר בצוננין". במילים אחרות, אל תשחק באש, הבחור סטרייט לחלוטין (או לפחות כך יש לראות את הדברים לאור העובדה שיש לו חברות) וכל חציית גבול מצדך עלולה לפתוח תיבת פנדורה אצלו. אתה יכול להמשיך ולפנטז עליו כאוות נפשך. בפנטזיה מותר הכל. אתה יכול לפנטז עליו כמו שמפנטזים על דוגמנים, זמרים וידוענים אחרים. אין כל רע בכך. יש לציין שכל ההומואים, לא רק אתה, גדלים ומתבגרים בחברה סטרייטית ולכן מושא התשוקה הראשון הוא תמיד בחור סטרייט. מאוחר יותר, כשתקבל את עצמך ותכיר הומואים נוספים תמצא גם הומו להתאהב בו וחלק גדול מההומואים נראים כמו סטרייטים. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

16/09/2012 | 23:28 | מאת: בני 123

שלום בני, רבות נכתב על משיכתם של הומואים לסטרייטים ואתה מוזמן לצפות בהרצאה שנתתי בנושא: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=640 או לקרוא מאמר קצר המסכם אותה: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=432 גבר סטרייט הוא מושא תשוקתם של הומואים רבים. יש כאלה הרואים בכך ביטוי לחוסר קבלה עצמית של הומו הנמשך אך ורק לגברים אלה (הומופוביה עצמית) והעובדה שאתה עמוק-עמוק בארון עלולה להחשיד בכיוון זה, יש הרואים בכך חלק מהמשיכה הכללית של בני אדם לדברים שאינם ניתנים להשגה ויש הוראים בסטרייטיות התגלמות של גבריות אולטימטיבית המושכת אליה הומואים. ברמה המעשית אמליץ לך לשמור על מרחק מאותו בחור, גם ללא קשר למשיכתך אליו, בגלל המעשה הבלתי ראוי, אך גם בבחינת "מי שנכווה ברותחין נזהר בצוננין". במילים אחרות, אל תשחק באש, הבחור סטרייט לחלוטין (או לפחות כך יש לראות את הדברים לאור העובדה שיש לו חברות) וכל חציית גבול מצדך עלולה לפתוח תיבת פנדורה אצלו. אתה יכול להמשיך ולפנטז עליו כאוות נפשך. בפנטזיה מותר הכל. אתה יכול לפנטז עליו כמו שמפנטזים על דוגמנים, זמרים וידוענים אחרים. אין כל רע בכך. יש לציין שכל ההומואים, לא רק אתה, גדלים ומתבגרים בחברה סטרייטית ולכן מושא התשוקה הראשון הוא תמיד בחור סטרייט. מאוחר יותר, כשתקבל את עצמך ותכיר הומואים נוספים תמצא גם הומו להתאהב בו וחלק גדול מההומואים נראים כמו סטרייטים. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

23/09/2012 | 11:52 | מאת: דוריאן גריי

לדעתי, קיימים 2 פתרונות לגבי המקרה שלך, ואתה צריך להחליט מה הכי פרקטי ויישים מבחינתך. 1. דבר איתו על איך שאתה מרגיש ותראה מה התגובה שלו. 2. פשוט נתק כל מגע. הוא ישאר בתור האהבה הראשונה שלך. אבל אם תמשיך לפרפר סביבו במחשבה שיבוא יום יקרה משהו שאתה יודע שטכלס לא יקרה, חבל על הזמן והלב שלך. אתה תהיה עסוק בו במקום למצוא זוגיות משלך ולדעתי מגיע לך מישהו שיודע להתנתהג ושידע לחזיר לך אהבה באותה מידה שאתה נותן. הריחוק ממנו למרות שיהיה מאוד קשה יעשה לך טוב. בהתחלה יהיה לך קשה מאוד ואחר כך תראה שלאט לאט פחות כואב ותוכל למצוא אהבה חדשה. ואולי אחרי שתמצא תוכל לחזור ולחדש איתו את הקשר שהחברות מצידכם היא הדדית.

24/09/2012 | 22:56 | מאת: בעילום שם

אתה צריך לומר לעצמך שזה נכון שכיף לו להיות בחברתך אבל הוא בטח לא משתוקק כל כך להיות המאהב שלך כמו שאתה בכיסופים אליו- אחרת הוא היה מראה זאת הוא לפחות דו, ולדו אמיתי עדיף להיצמד לצד הסטרייטי שיניב פירות. מכיוון שלא ברורה הנטיה שלו, ואתה בטח מפחד לדבר איתו על זה, אז אתה במלכודת. חוץ מזה שאהבה הרבה פעמים דועכת, וממסגרת למסגרת שמוקבלת באנשים תמיד יש איזה אחד/ת שעשוים להימשך אליו יותר מכיוון שהוא בולט שם.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים