מאוהב ב"סטרייט"

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

12/09/2012 | 03:17 | מאת: שם בדוי

אני בן 26 הומוסקסואל,עמוק בארון. יש לי קולגה שיש לי "הידלקות" עליו כבר הרבה מאוד זמן, זה קרה לי כמה וכמה פעמים בעבר אבל בד"כ זה עובר לי דיי מהר כשאני מבין שהבחור לא בעיניין, הבעיה עם הבחור הספציפי הזה היא שאני כמעט בטוח שהוא בעיניין שלי, יש לי אינטיליגנציה רגשית מפותחת ואני בד"כ לא טועה בדברים האלה. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שיבטל את עיניין ההידלקות מהצד שלו הוא שהוא "מעריץ" אותי כחבר או כבן אדם באיזשהו אופן שלא קשור ברומנטיקה, אבל חשוב לי לציין שהוא מאוד מסמן ומאוד בעיניין, הוא תמיד שולח לי אמאמסים , מרבה לבלות איתי בעבודה וגם מזמין אותי הרבה לבלות איתו מחוץ לשעות העבודה, כמובן שכשאנחנו לבד שום דבר לא קורה חוץ ממתח מיני מטורף שאני מרגיש גם בעבודה וגם מחוצה לה. היו לו בנות זוג בעבר. אני מרגיש שאני לא מצליח להבין וככל שהזמן עובר אני רק מתבלבל יותר, מישהו יכול להמליץ לי איך לדעת או מה לעשות? תודה רבה ואחלה פורום

שלום לך, מהכותרת שנתת להודעתך אני מבין שכלל אינך בטוח שהבחור הומו וגם היו לו בנות זוג בעבר. לא הייתי ממליץ לך להתקרב אליו מבחינה מינית ולו בשל העובדה ששניכם עובדים באותו מקום עבודה. לכן, במידת האפשר, גם לא הייתי מציע לערב עבודה וקשרים זוגיים לסטרייטים. ברגע שקשר כזה עולה על שרטון, הדבר עלול ליצור בעיות קשות ביחסי עבודה. אם נוסיף לכך את העובדה שהבחור, עפ"י הגדרתך בכותרת, "סטרייט", המלצתי מתחזקת ביתר-שאת. ייתכן שמשיכתך המינית אל הבחור שיבשה קצת את השיפוט שלך ונראה לך שגם הוא נמשך אליך. משיכתם של הומואים לסטרייטים היא נושא שזכה להתייחסות נכבדת ומהווה סוגייה מאוד מורכבת: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=640 בשורה התחתונה, לא הייתי מציע לך לשחק באש. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

12/09/2012 | 13:26 | מאת: שם בדוי

אני מבין מה אתה אומר, בגלל זה כתבתי שזה קרה לי כמה פעמים בעבר (בעיקר עם סטרייטים) וכשאני רואה שאין עיניין אני משחרר. ובגלל זה שמתי את המילה סטרייט במרכאות. זאת בדיוק הבעיה שלי- אני לא יודע אם הוא סטרייט או לא. בכל מקרה, כבר פתחת את עיניי עם המשפט האחרון :) תודה רבה רבה

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים