חוות דעת על הרופא מאיר כהן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

24/10/2014 | 06:02 | מאת: ג'וני

שלום רב אני הייתי מטופל אצל הרופא מאיר כהן לפני שנתיים בצלקות אחרי אקנה כאשר הייתי אצלו בייעוץ הראשוני שילמתי 450 ש"ח והרופא הבטיח תצאות נהדרות אחרי 6 מפגשים של טיפול לייזר בפיקסל .. שילמתי לו 10 אלף ש"ח במזומן למחרת אחרי כל ההבטחות שקיבלתי והתחלתי טיפולים אחרי שנה וארבעה חודשים של טיפול פעם בחודש/חודשיים הגעתי ל 14 טיפולים ועדיין לא קיבלתי שום תוצאה ואפילו הצלקות יותר העמיקו וזה נראה יותר לעין שניגשתי לרופא והתלונתתי פעם אחר פעם על המצב הוא תמיד הבטיח שיתחיל לי פעם הבאה משהו אחר ושזה יעבוד יותר אבל לצערי כלום לא השתנה אני ממש לא מרוצה מהטיפול שקיבלתי ובטח מעצם העובדה ששילמתי 10 אלף שקל לסתם ואחרי הכישלון של הרופא הוא לא היה מוכן להחזיר אפילו חלק מהכסף

19/08/2017 | 16:19 | מאת: הילה

גם אני עברתי טיפול אצל ד"ר מאיר כהן ויצאתי מאוד מאוכזבת. לא מקצועי, שטחי ולא מסביר על התהליך. ניתוח העפעפיים שעשה לי השאיר צלקת בולטת ונפיחות שנשארה אחרי שנה. להתרחק מרופא זה כמו מאש

03/04/2023 | 16:49 | מאת: נדב

הד"ר הזה לא מומלץ... מפחיד לקרוא ביקורות עליו... כמו סרט אימה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים