ד"ר שלמה צרפתי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

06/08/2009 | 13:28 | מאת: אור

שלום קוראים לי אור... אני רוצה לעשות ניוח אף ..ומישהו המליץ לי על ד"ר צרפתי . מישהו יכול לתת לי חוות דעת ,ואם כדאי לי לעשות אצלוו .. תודה רבה

12/08/2009 | 11:07 | מאת: n

היי אור, עברתי אצל ד"ר צרפתי ניתוח אף לפני כשבוע, ממליצה בחום. הרופא מקצועי ביותר, איכפתי, אחראי ואדם מאוד נעים ומרגיע. ממליצה להגיע להתייעצות כדי להתרשם. אני אישית מאוד מרוצה מכל התהליך וכן מהתוצאה כרגע. בהצלחה!!!

12/08/2009 | 13:44 | מאת: קרן

היום אני מגיעה איליו לייעוץ, אין לי מושג איך הוא אך גם שמעתי שהוא טוב אני לא ממהרת לסגור אלא מחפשת את ההכי טוב כמובן. היתי בייעוץ אצל דר קריכלי גם. אם תוכל לעזור לי עם המלצות אודה לך

13/08/2009 | 08:53 | מאת: הי אור

גם אני עם אותה שאלה. אתמול הייתי אצלו בקליניקה והוא מקסים. ייעץ לי ונתן לי להרגיש מדהים. אבל אני צריכה המלצות מאנשים שעשו ניתוח. אם תמצא אשמח לשמוע... קרן

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים