פחדים וחרדות אצל ילדה בת שנה וחצי

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

22/07/2005 | 16:44 | מאת: ענבל

שלום, אני לא יודעת אם אני בפורום הנכון ,אבל אנסה - אחותי הקטנה סובלת מפחדים נוראיים, היא נבהלת כמעט מכל דבר שזז או שהיא שומעת כאילו משהו או מישהו שאנחנו לא רואים נמצא לידה . כשהיא נבהלת היא ישר קופצת ורצה למי שהיא מכירה בהיסטריה . אני נמצאת המון בסביבה עם ילדים ולי יש ילדה בת שנתיים וחצי ולא יצא לי או לאמא שלי להתקל במיקרה כזה . אודה לך אם תעזרי לי או תפני אותי למי שיוכל לעזור בתודה מראש

22/07/2005 | 19:58 | מאת: ע

אני חושבת שאת לא בפורום הנכון. תנסי לפנות לפורום פסיכולוגיה קלינית, אם כי אני לא בטוחה שהם עוסקים שם בילדים. יש פורום נוסף - פסיכולוגיה של הגיל הרך - http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2216-16106,00.html

23/07/2005 | 17:31 | מאת:

ענבל היקרה, לצערי אין זה הפורום הנכון לעסוק בכך. את מוזמנת לפנות למכון להתפתחות הילד באזור מגורייך על פי שרותי הבריאות שאת חברה בהן, מתוך הקשר שיש לנו איתם, הם יוכלו לענות על כל שאלה בנושא. בהצלחה.