סדנת יסודות בטבעון בתאריך 3/8

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

20/07/2005 | 17:10 | מאת:

פרטים נוספים באתר. לכל המתעניינים מהאזור נשלחה הודעה עם פרטים מדויקים. הקורס "קסם של תקשורת" ייפתח מיד לאחר מכן.

24/07/2005 | 00:50 | מאת: ניצן קציר- פיזיוטרפיסטית

שלום לך ליבי, אבקש אינפורמציה נוספת

24/07/2005 | 10:25 | מאת:

ניצן, תודה על הפנייה. הסדנה תערך בשעה 20:30 במרכז "לצעוד קדימה" ברחוב יהודה הנשיא 9, קרית טבעון. מפגש הורים ואנשי מקצוע. סדנת היסודות כוללת: סקירה של השיטה הדואלית ושלבי ההתפתחות השונים, כולל רקע מחקרי ומהלכים ראשוניים לעבודה עם התינוקות. מחיר המפגש: 60 שקל. אורכה כשעה ומחצה כאשר לפחות חצי שעה מוקדשת לתרגול. תינוקות מתקבלים באהבה ובמידה ויהיה תינוק משתף פעולה, נשמח להדגים עליו עדינות הראויה. חומרים כתובים יסופקו בסוף המפגש. אשמח לענות על שאלות מקדימות לסדנה וכמובן במהלכה ולאחריה. פיסיותרפיסטים מאוד אוהבים את שיטת התקשורת הדואלית משום האופי והזכרון הקינסטטי שהיא נושאת עימה.