לקח לי המון זמן למצוא אותכם

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

17/07/2005 | 23:39 | מאת: אלי כהן

ראיתי כתבה בגלובס בסוף השבוע איפה אפשר לברר על סדנאות וקורסים? היה כתוב רק כמה עולה. מה מכיל כל קורס? אנחנו בהריון עם תאומים. מאיזה גיל מתחילים? תודה.

18/07/2005 | 05:54 | מאת:

אלי שלום, תודה על הפנייה. אני מצטערת שלקח לך הרבה זמן לאתר אותנו. אם תוכל לפרט איך חיפשת אותנו בדיוק משום שאנחנו מצויים בכל מנועי החיפוש. ניתן לברר על סדנאות וקורסים דרך האתר, המשרד או כתובת הדוא"ל הבאה: [email protected] הקורס מכיל חשיפה ל-60 ממילות המפתח הראשונות לתינוק. כדור, לשחק, חיתול, ציפור, חתול, כלב, חלב ועוד. מתחילים מגיל ארבעה חודשים בכדי שתוכל לראות את הסימנים הראשונים מבשילים בגיל חצי שנה לערך. ניתן להתחיל מוקדם יותר אבל אז קבלת סימן חזרה מהתינוק מותנה בדיוק התנועות והשליטה אותה רכש בתהליך ההתפתחות המוטורית. כלומר, שבסביבות גיל חצי שנה אנחנו יכולים להבחין טוב יותר אם התינוק מנפנף בידיים או באמת מסמן.