שינה

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

18/06/2008 | 13:37 | מאת: אינה

שלום לך. בת שלי בת שנה וחצי עד עכשיו היא מתוררת 4-5 פעמים ב לילה. אני לא יודעת מה הסיבה לכך.היא אוכלת סימילאק 270 מל עם 2 כפיות דייסת סולת.היא מתוררת ורוצה רק ידיים,אחרי 3-4 דקות חוזרת לישון, וככה כל לילה.פעם ראשונה היא מתוררת אחרי שעה שהיא הלכה לישון ובמשך הלילה עוד 3-4 פעמים בשעות הקבועות. כל בוקר היא מתוררת עייפה,אז אני כבר לא יודעת מה לעשות ואיך לעזור לה.

06/08/2008 | 11:11 | מאת:

אינה היקרה שלום ותודה על הפנייה, הייתי הולכת לרופא ילדים ושואלת את דעתו. יכול להיות שהיא סובלת מריפלוקס, יכול להיות שהיא אוכלת יותר מדי והאוכל מציק לה (אני בעד האפשרות השנייה) מה המשקל שלה? הייתי מנסה להוריד אותה מהאכילה בלילה - בהדרגה להעביר אותה למים יש כאלה שמדללים את האוכל ובכל מקרה לתת לפחות חודש לכל התהליך. לא לדאוג זה בסוף מסתדר. רק טוב