איפה לומדים???

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

29/06/2005 | 12:48 | מאת: לני

מזל טוב לפורום החדש!!! הנני מעוניינת לדעת איפה לומדים את שפת הסימנים??? האם יש משהו באזור חיפה? מאוד אשמח לתשובתכם!

29/06/2005 | 17:58 | מאת: שרית

ותה במפגש בבית של חברה שלי בנס ציונה ו-וואו! פצצת אנרגיה צהובה. היתה לה דוגמא שמאוד אהבתי על התינוקת שלה שהיתה באוטו ובתחנת דלק צרו לתדלק והיא היתה צריכה לשרותים והתינוקת סימנה לה פיפי... לכי! מצחיק! קשה להתווכח עם כמות המחקרים שהיא מביאה - טיפונת יותר מדי לטעמי, אבל אין ספק שהיא יודעת על מה היא מדברת. אני חושבת שאשלח אליה את החמות שלי - גם קצת זמן לעצמי וגם תעזור לי בזה. הילדה שלי בת 8 חודשים ועכשיו מסמנת עוד בלי סוף. זוחלת למזנון ומסתכלת עליי ואחר כך על המקום של העוגיות. אני מחכה שהצנצנת תגמר לראות מה היא תעשה.