הושטת צעצוע

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

03/06/2008 | 13:08 | מאת: אמא של הילה

אני אמא לתינוקת מהממת בת 5 חדשים וחצי שאלתי היא: כשמושיטים לה צעצעוע לוקח לה קצת זמן עד שהיא תופסת אותו,היא גם לא מרבה לקשקש. האם זו בעיה ומה אפשר לעשות?

03/06/2008 | 21:34 | מאת:

שלום לאמא של הילה ותודה על הפנייה, לצערי השאלה שאת שואלת אינה בתחום ההתמחות שלי. על פניו לא נשמע שיש כאן בעייה אבל באותה נשימה אני תמיד בעד לבדוק. בכל טיפת חלב יש יום בשבוע בו ניתן לראות עם קביעת תור מראש רופא התפתחותי שיכול להסתכל על הילדונת שלך ולבדוק את הדברים. כמובן שתמיד ניתן לפונת אל רופא הילדים האישי. באותה נשימה אם יש באפשרותך לצלם את הרגעים שבהם היא מראה את ההתנהגות שאת מוטרדת ממנה יהיה קל יותר לאיש המקצוע להבין את החששות שלך. כי לפי חוקי מרפי הילדונת תתנהג באופן מושלם בעת בדיקה... רק טוב