לא רוצה לאכול מטרנה או סימילאק!!!

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

23/05/2008 | 11:51 | מאת: עירית לוי

שלום רב!!! בני בן חודש וחצי אני מניקה אותו ניסתי להביא לו מטרנה או סימילאק והוא ממש נגעל והוא לא רוצה הוא ממש דוחה את זה. מה לעשות? אולי הוא לא רגיל לפיטמות של הבקבוק? תודה מחכה לתגובה מהירה!!!

27/05/2008 | 20:57 | מאת:

שלום לעירית ותודה על הפנייה. ליבי ביקשה ממני לענות. אני יודעת שרופאי ילדים ממליצים בדרך כלל להתמיד עם תחליף חלב אם אחד ולא להחליף טעמים כל הזמן. בגיל הזה הם מאוד רגישים לריחות. החוכמה היא לנסות כמה פעמים ולא ברגע שהוא הכי רעב כי אז הם הכי עצבניים... אולי אצלך זה אחרת אבל בדרך כלל כשרעבים לא מוכנים לשמוע על כלום... קודם כל לשבור את הרעב ואחר כך להתחכם... אם את שואבת זה אפילו יותר קל כי אז את יכולה להרגיל אותו קודם כל לפטמה ואחר כך לטעם השונה. בהצלחה!

03/09/2008 | 01:40 | מאת: שלומי

שלום קראתי באתר הנקה http://xn--8dba9a2a.net שהנקה עדיפה על תחליפי מזון ומשפ%F

03/09/2008 | 01:40 | מאת: שלומי

שלום קראתי באתר הנקה http://xn--8dba9a2a.net שהנקה עדיפה על תחליפי מזון ומשפרת את התפתחות הילד. זה נכון?

18/06/2008 | 14:25 | מאת: שגית

היה לי מצב זה עם הבת שלי. תקני את הבקבוקים של טומי טיפי " הכי קרוב לאמא". הם בצורת שד ואת יכולה להמשיך להניק וגם להאכיל מבקבוק. אצלי זה עבד.

06/08/2008 | 10:59 | מאת:

עירית הייתי מבקשת מחברות מספר בקבוקים ומנסה אותם חבל לרכוש בקבוקים רק לשם כך... מזל טוב

21/10/2008 | 23:40 | מאת: תמר

על הסרבנית שלי גם המוצץ וגם הבקבוק הצליחו!!!!!