רכושניות אצל ביתי בת השנה ו3 חודש

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

20/05/2008 | 09:02 | מאת: שון

ביתי בת השנה ו3 חודש התחילה להיות מאוד רכושנית לדברים שלה וגם של אחרים לדוגמא מישהו נוגע בטלפון שלי , של בעלי , שסבא אז היא מתחילה לבכות ולצרוח או שנוגעים לה בתיק של הגן וכד... זה הגיוני שכבר בגיל כזה התחיל אצלה העיניין של הרכושנות?

27/05/2008 | 21:05 | מאת:

שלום לשון ותודה על הפנייה. ליבי ביקשה ממני לענות קודם כל זה לא תחום העיסוק של ליבי וגם לא שלי. נשמע שלילדה שלך מודעות אישית מפותחת וכבר מפרידה בין "שלי" לשל מישהו אחר. היא ילדה ראשונה? נשמע שלא או שהיא הלכה למסגרת בגיל צעיר. צריך ואפשר להסביר לה על חשיבות השיתוף במקרים מסוימים אבל סך הכל נשמע שזו לא ממש בעייה. מה בעצם השאלה?