שאלה לליבי כץ משיח

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

20/01/2008 | 11:34 | מאת: גלית קליין

שלום רב ראיתי הודעה שלך לגבי גן ילדים שאת מרגישה בטוחה לשלוח לשם. אני מחפשת גן כזה ואשמח לשמוע המלצה לגבי הגן. תודה רבה גלית קליין אמא של שירה

20/01/2008 | 20:05 | מאת:

גלית שלום ותודה על הפנייה אליי, אני יכולה להעיד מניסיון אישי ומכיוון שאני לא רואה את הפורום כמקום פרסום את מוזמנת להתקשר אליי ואשמח לעזור כמיטב יכולתי. רק טוב

01/02/2008 | 05:45 | מאת: ליבי כץ משיח שלום

ליבי שלום, אני נדחפת להודעה ומבקשת גם המלצה על הגן שהזכרת. בני בן 3.5 ואנחנו חוזרים לארץ בעוד כחודש, עם סיכויים רבים לגור בסביבה, והפחד העיקרי שלי מהארץ (להאמין או לא...) מכיוון שכל החוויה ההורית שלי היתה בחו"ל עם גנים מצוינים ואינטימיים. אשמח אם ההמלצה שלך רלוונטית לגילו. המייל שלי: [email protected]