ממתי תינוק צריך להסתכל בעינים?

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

17/01/2008 | 12:02 | מאת: יעל

כי נדמה לי שהוא לא מסתכל ממש למרכז הפנים שלי ממש לתוך העינים הוא כבר בן 7 שבועות נולד פג

18/01/2008 | 09:53 | מאת:

שלום ליעל ותודה על הפנייה, הייתי פונה לרופא הילדים ובודקת איתו את העניין - זה אינו תחום ההתמחות שלי ואיני רוצה לתת לך מידע שהוא מוטעה. קשה להבין מה ההבדל בין המיקוד הרגיל למרכז הפנים וממש לתוך העיניים. היכולת ל"פוקוס" מתפתחת בחודשים הראשונים - הראייה שלהם בגיל לידה תקין מאפשרת ראייה קצרת טווח ולאט לאט זה מתרחב. רק טוב