דג נחש

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

16/07/2005 | 15:34 | מאת: רינת

אוי, עברה עליי שבת קשה אבל הבטחתי לעצמי שאשתף ברגע שיהיה לי זמן. מגיע לך, כל כך מגיע לך. הפיצית המתוקונת שלנו הלכה לשחק בדשא של הבית וחוזרת אליי בבכי היסטרי מסמנת לי משהו שנראה כמו דג, לקחתי אותה על הידיים והלכנו לבדוק איפה יש דגים בדשא... מסמנת לי ובוכה. הלב שלי נפל לתחתונים כשראיתי את הדג נחש!!! חשבתי שאני מתה. אתם יודעים איך זה כשכל הכוחות זורמים ממכם למטה . בעלי בדיוק יצא להביא פחמים ואני עומדת שם, מטר מהיצור הזה ועוברות לי מחשבות מטורפות בראש מה היה יכול לקרות ומה אעני עושה. לא יכולה לזוז. אני עד עכשיו רועדת. בעלי הגיע ואני אוהבת אותו יותר איך הוא לא התעלף לקח מעדר ודפק את הראש של הנחש בצעקות. היה פה כבר הלוכד נחשים וזה היה צפע! אלוהים שישמור. צפע צעיר אבל מה היה קורה אם גאיה לא היתה מסמנת? הייתי יכולה לשים אותה חזרה בדשא. רק קניונים. אני הולכת לישון היום אצל אמא שלי בקומה רביעית. נשיקות נשיקות נשיקות. אני מבטיחה לך שמעכשיו יש לך שגרירים ביבנה.

16/07/2005 | 18:03 | מאת:

רינת, אני חייבת להודות שקראתי את ההודעה ממך וישר נפניתי לענות לידיעות אחרות כדי לעכל. התרגשתי לקרוא את מה שאת מספרת והדבר מרשים מאוד. אם תרשי לי ארצה לשתף בארוע הזה את המשתתפים בסדנאות ובקורסים שלנו. אגב, אצל תינוקות הסימן לנחש מסומן בדרך כלל כמו שהם מסמנים דג משום שפשוט להם יותר לבצע את התנועה עם היד כולה ולא רק עם האצבע. אשמח אם תיצרי קשר לכתובת המייל הפרטית שלי: [email protected] תודה!

16/07/2005 | 19:14 | מאת: אלינה

מדהים!!!