לא מוצאת את הספרים שלך

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

12/01/2008 | 12:25 | מאת: נורית

הייתי בסטימצקי בקניון ברחובות והם לא מצאו את הספרים. איפה אוכל לקנות אותם? רציתי שהכל יהיה כתוב מסודר תודה

18/01/2008 | 09:44 | מאת: ליבי כץ משיח

נורית שלום ותודה על הפנייה, הייתי חולה - כמו עוד 5% מהאכולוסייה בימים האחרונים ולא ניגשתי לבדוק כאן שאלות אז אנא קבלי התנצלותי. בכל מקרה, את יכולה לפנות אלינו ישירות או לבקש מהחנות להזמין מהמחסן - לסטימצקי ולצומת יש את הספרים שלנו אבל לא כל הסניפים מחזיקים אותם באופן רציף. רק טוב

18/01/2008 | 09:44 | מאת:

נורית שלום ותודה על הפנייה, הייתי חולה - כמו עוד 5% מהאכולוסייה בימים האחרונים ולא ניגשתי לבדוק כאן שאלות אז אנא קבלי התנצלותי. בכל מקרה, את יכולה לפנות אלינו ישירות או לבקש מהחנות להזמין מהמחסן - לסטימצקי ולצומת יש את הספרים שלנו אבל לא כל הסניפים מחזיקים אותם באופן רציף. רק טוב