מי מטפל בענינים שנוגעים לתינוקות בני שנתיים

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

31/12/2007 | 13:36 | מאת: דוריס

שלום רב תודה על תשובתך . מי מטפל בבעיות שהעליתי א. ילדה שמתעוררת בלילה ולא רוצה לישון ב. ילדה שלא רוצה להתלבש ולצאת מוקדם לגן

31/12/2007 | 19:01 | מאת:

דוריס היקרה שלום ותודה על הפנייה, אני מטפלת בהתפחות שפה ראשונית ולעיתים יש פעוטות בני שנתיים שמצויים בתחילת ההתמודדות השפתית שלהם. השאלות שהעלית אינן מתחום ההתמחות שלי ולכן אני חושבת שעדיף שתקבלי תשובה ראויה מאיש מקצוע, רציתי להעלות את שאלותייך וראיתי שכבר פנית לפורום של זיו סופר באתר ולכן נותר לי לאחל רק טוב