איך לומדים את השפה

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

31/12/2007 | 12:40 | מאת: מעין

להבנתי אין סדנאות שמלמדות את השפה באזור הדרום (באר שבע). איך בכל זאת אפשר ללמוד? באתר יש דוגמא רק לשתי מילים - עוד וחלב.

31/12/2007 | 18:56 | מאת:

שלום למעיין ותודה על הפנייה, גם כאן יש סימנים נוספים. ניתן לרכוש ספרים בפורמט פעוטות (קשיחים) שלנו בכל רשתות הספרים אך אין זה מחויב המציאות. באתר ובקישורים כאן תוכלי למצוא את כל הדרוש לך. אני מזכירה שצריך להתחיל רק בשני סימנים ולהמשיך משם. יש לנו "סימנייה" לאנשי המצוע אך אותה ניתן להשיג רק במכונים להתפתחות הילד ואצל קלינאי התקשורת שאיתם אנחנו עובדים. לרוב טיפות חלב של מכבי בדרום יש את הסימנייה שלנו כמו גם סבתא מדופלמת במיתר. רק היום חזרתי מסוף שבוע ארוך באילת בו נתתי הרצאה וסדנאות על השיטה.... חבל שלא שאלת מוקדם יותר כי בשמחה היינו מצרפים אותך. אשמח לענות על כל שאלה, רק טוב