התנהגות תינוקת בת שנתיים בלילה ובבוקר

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

31/12/2007 | 09:30 | מאת: דוריס

בתנו בת השנתיים הולכת לישון , לאחר המקלחת, בסביבות השעה 8 . היא נעורה מן השינה כמה פעמים בלילה בבכי. אנחנו מנסים להרדים אותה אבל במשך שעתיים לפעמים היא בוכה מאד. מה עושים ? בבוקר, כשהיא מתעוררת, בסביבות השעה 6 וחצי , היא לא מוכנה להתלבש מהר, ועומדת על כך שנשחק איתה וניתן להשתובב . מה עושים ? תודה רבה

31/12/2007 | 10:42 | מאת:

דוריס שלום ותודה על הפנייה, השאלה שאת שואלת אינה קשורה לתחום ההתמחות שלי כלל והיא גם נוגעת לתחום שאני קוראת לו "סגנון הורי". לגבי ההתלבשות התייחסתי לכך הרבה פעמים בפורום ואת מוזמנת לדפדף. יש פשוט דברים שצריך להתכונן אליהם לפני שמתחילים תהליכי "תיקון". בכל מקרה, רק טוב