בכי תוך כדי התעוררות

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

28/12/2007 | 20:47 | מאת: אנה

שלום רב, התנוק שלי בן 7 שבועות. הרבה פעמים הוא בוכה תוך כדי התעוררות, בין אם מתעורר לבד בין אם אנחנו מעירים אותו כדי להאכיל. חשוב להזכיר, כי מאז הלידה הוא "ישנון", אנחנו היינו צריכים להעיר אותו כדי להאכיל רוב הזמן. עם הזמן אמנם המצב השתפר, אך הבכי נשאר. האם זה בסדר לדעתך? תודה

31/12/2007 | 10:35 | מאת:

שלום לאנה ותודה על הפנייה, אנה לא הבנתי את השאלה שלך עד הסוף. מפריע לך שהתינוק שלך מתעורר תוך כדי בכי? או מהעובדה שהוא מאד ישנוני? ממליצה לקרוא את הקישור "שפת תינוקות מסתבר שזה אומר משהו" - יכול לעזור עם הבנת הבכי שלו. לגבי הבכי =- יש סגנונות שונים לכל תינוק כפי שלנו כאנשים יש אופי שונה מאדם לאדם. לגבי הישנוניות, ממליצה לפנות לרופא הילדים ובמקביל לנסות לתעד כמה שעות ביום הוא ישן. רק טוב