סדנאות בבאר שבע

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

15/07/2005 | 12:01 | מאת: נ

האם מתקיימות סדנאות בבאר שבע - מה העלויות?

15/07/2005 | 13:16 | מאת:

שלום לנ', תודה על הפנייה. יש לנו סדנאות בבאר-שבע ויש גם מדריכה באר-שבעית. אתם מוזמנים לשלוח דואר אלקטרוני ל- [email protected] ולקבל פרטים נוספים.

16/07/2005 | 17:52 | מאת:

לשאלתך, הרשי לי לפרט על הסדנאות והקורסים לקידום התקשורת המוקדמת עם תינוקות. סדנת היסודות שלנו המיועדת בעיקר להורים, כוללת: סקירה של השיטה הדואלית ושלבי ההתפתחות השונים, כולל רקע מחקרי ומהלכים ראשוניים לעבודה עם התינוקות. מחיר המפגש: 60 שקל. אורכה כשעה ומחצה כאשר לפחות חצי שעה מוקדשת לתרגול. אנו רואים חשיבות רבה בהגעת הרכב מלא ככל האפשר- אם ניתן שני ההורים או סבא/ סבתא למפגשי הלימוד. הדבר מאפשר לתת רקע זהה ומקום לשאלות בני הבית. מניסיוננו, היכרות של שני ההורים ו/ או מבוגר דומיננטי אחר עם השיטה, מקדמת באופן משמעותי את לימוד השפה. אנחנו מעודדים להביא את הספקן הגדול של הבית ומבטיחים לרכך אותו בתום הסדנא! בהתאם להמלצתנו איננו מחייבים בתשלום נוסף כל מבוגר נוסף במשפחה. תינוקות מתקבלים באהבה ובמידה ויהיה תינוק משתף פעולה, נשמח להדגים עליו בעדינות הראויה. הקורס שלנו, מיועד לאמהות/בן משפחה ותינוקות וכולל: לימוד 60 סימנים ראשונים, תרגול וחזרה. בקורס נלמדות טכניקות שונות שבעזרתן מקלים על תהליך הלמידה של התינוק. יש זמן לשאלות, אבל הוא קצר משום שהדגש הוא בעבודה עם התינוקות ולא עם ההורים. מחיר הקורס: 300 שקלים אחרי הנחה לבוגרי הסדנה. מספר משתתפים מקסימאלי: 8 זוגות הורה-תינוק. מומלץ להתמיד בנוכחות אותו מבוגר משום שהכרות עם שאר המשתתפים חשובה ועוזרת. משך הקורס הוא חמישה מפגשים שבועיים של כ-45 דקות. בקורס אנחנו מחויבים להשתטות! שירים, ריקודים והפעלות. כל מה שנדרש כדי למשוך את תשומת הלב של הקטנטנים. אנחנו מבטיחים שתינוקות בוגרי הקורס יסמנו לפחות סימן אחד מובהק בסיומו ולכן איננו מקבלים משתתפים קטנים מבני חצי שנה. ההמלצה שלנו היא להגיע לסדנת היסודות ולהתרשם, הסדנה אינה מחייבת דבר מלבד ההגעה החד-פעמית. אחוז גבוה מאוד מההורים ממשיך איתנו הלאה וזה כשלעצמו מעיד יותר מכל. שיהיה רק טוב, ליבי