טמפרטורת החדר בחדר ילדים

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

25/11/2007 | 12:45 | מאת: חיים חובב

ליבי שלום יש לי בת בת 4 חודשים. הייתי רוצה לדעת מהי הטמפרטורה המומלצת בחדר שלה בתקופה זו ובכלל

26/11/2007 | 11:48 | מאת: ניני

זה לא הפורום המתאים לשאלה זו. כאשר קר בחוץ טמפרטורת חדר התינוק צריכה להיות בערך 24 מעלות צלסיוס. תשובות לשאלות נוספות בנושא את יכול לקבל מאתר של טיפת חלב: http://www.tipa.co.il/ ניני

26/11/2007 | 21:53 | מאת:

תודה לניני ושוב, אני אינני אחות טיפת חלב וזה אינו מעגל הידע הראשוני שלי. אני בטוחה שכל אחד מאיתנו ירצה לשמוע את התשובות לשאלות מפי המומחים לדבר ומכיוון שאינני מתמחה אלא בהתפתחות שפה ראשונית אצל תינוקות וילדים, אינני האדם הנכון ביותר לשאול. רק טוב