הילדה לא רוצה אותי

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

22/10/2007 | 21:00 | מאת: אבא מודאג

כל פעם שאני מחזיק את הילדה על הידיים או מחייך אליה היא מתחילה לבכות . זה לא קורה כשאחרים עושים כמוני ובמיוחד כשאמא שלה מחזיקה אותה. אפילו כשזרים מחזיקים אותה היא לא בוכה . מה יכולהלהיות הסיבה ומה אפשר לעשות כדי למנוע זאת?

22/10/2007 | 21:15 | מאת: אבא מודאג

ליבי שכחתי לציין שהילדה בת 3.5 חודשים

26/10/2007 | 19:13 | מאת:

שלום לאבא מודאג ותודה על הפנייה, יש לי חברה בליגת לה-לה-צה שיש לה חמישה ילדים וזכרתי שהיתה לה בעייה כזו עם בעלה בילד הראשון. בדיעבד יצא שהיתה מגוננת מדי על התינוק ולא נתנה לאף אחד להתקרב אליו ושידרה משהו מאד ברור. בעיניי תינוקות הם סיסמוגרפים ואני יותר מבטוחה שאשתך שתחיה תרצה מאוד את עזרתך בקרוב אם לא רצתה בכך עד כה. אני ממליצה מכיוון שנשמע שהתינוקת יונקת לבקש מאשתך ללבוש חולצה שלך בזמן הנקה שהילדונת תתרגל לריח וגם לבקש מאישתך חולצה שיש עליה את הריח שלה ולהסתובב עם החולצה והילדה. חוש הריח שלהם מאוד מפותח בגיל הזה. אני בטוחה שעוד כמה חודשים הילדונת תרצה להיות רק איתך רק טוב ומזל טוב