אם לפג בן 7 חודשים

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

14/07/2005 | 10:08 | מאת: שירלי

שלום ליבי, בני נולד פג בחודש 8 עקב רעלת הריון, והיום הוא בן 7 חודשים. האם השיטה מתאימה לו? כמו שאת לבטח יודעת ההתפתחות שלו מאוחרת בחודש לבני גילו. ואם כן היכן מתקיימת סדנא קרובה לביתי, אני גרה במערב ראשל"צ. תודה מראש שירלי.

14/07/2005 | 10:39 | מאת:

שירלי שלום. תודה על הפנייה. התשובה לגבי פגים היא כן, היתרונות הגלומים בשיטה נראים לעין אף יותר באוכלוסיית הפגים. הסיבה: באוכלוסיית הפגים קיים אחוז גבוה יותר שמאחר לדבר והתקשורת הדואלית מקדמת ומקדימה את הדיבור ואת ההבנה השפתית. אגב, אם תוכלי לציין מה היה משקלו בלידה? להשתתפות בסדנאות הקרובות אלייך תוכלי לפנות למרגלית 050-9130079. ואגב, גילוי נאות: גם אני נולדתי פג והיום קשה לראות את זה עליי.