בכי

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

11/10/2007 | 15:29 | מאת: שרונה

בתי בת החודשיים עדין לא התרגלה לאמבטיה וכל ערב היא בוכה באמבטיה ואני נאלצת לעשות זאת במהירות שיא כדי שהיא תהיה כמה שפחות במים נסיתי גם למשוך את הזמן עם שירים ועיסוי עם הסבון ולדבר איתה אבל היא בשלה ממשיכה לבכות. אציין שאני מקפידה על טמפ' של 36-37 מעלות במים. בנוסף לקח היא בוכה גם בכל החתלה פרט להחתלה של הבוקר כשהיא קמה, היא בוכה במהלך היום בכל החתלה וזה מאוד מתסכל מה יכולה להיות הסיבה לכך משהו שאני עושה לא נכון?

13/10/2007 | 21:39 | מאת:

שלום לשרונה ותודה על הפנייה, הדבר הראשון שעולה לי בראש שאולי הילדונת שלך לא אוהבת מים בטמפרטורה של 37 מעלות והיא מעדיפה מים פושרים יותר.. קל ופשוט לנסות את זה. לפעמים תינוקות נבהלים מאבדן השליטה/ציפה שתחושת המים מעלה יש מעין כרית ציפה שאולי שווה לבקש מחברה ולבדוק אם זה עוזר עם הקטנטונת. רק טוב

22/10/2007 | 20:54 | מאת: בועז אבא של שירה

יש כרית ציפה שנקראת בטיה והתינוק שוכב בה בזמן האמבטיה . מאז שאני משתמש בזה הילדה הפסיקה לבכות באמבטיה . הכרית עולה אם אני זוכר נכון 170 ש"ח ושווה כל שקל.