מיכל המדריכה

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

18/09/2007 | 15:32 | מאת: עינת

אני חושבת שזה כאן כי לא מצאתי באתר שלכם מקום לכתוב בו אבל באמת רציתי להגיד תודה למיכל על החוויה שאנחנו משתדלים להגיע אליה כל שבוע במרכז ברעננה. היא מקסימה והבובון שלי פשוט מת עליה. אני חייבת להודות שלא האמנתי שהוא יישב ויקשיב כל כך יפה לספר שלם ולא לדף אפילו אבל מיכל הראתה לי שזה ממש אפשרי ופשוט ואפילו לי קצת יותר קל עכשיו איתו נשיקות וברכות לשנה החדשה עינת ובובון

19/09/2007 | 16:43 | מאת:

עינת היקרה שלום ותודה על הפנייה, שמחתי מאוד לקרוא על מיכל. אני יכולה להעיד שהיא נהדרת ויותר מכך. בשמחה גדולה אעביר לה את המחמאות. שתהיה שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולנו רק טוב