זיעת יתר

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

22/08/2007 | 14:00 | מאת: מור

התינוקת שלי בת 3 חודשים ומזיעה נורא בידיים ובכפות הרגליים רציתי לדעת אם זה דבר נורמלי או צריך בדיקה

26/08/2007 | 16:16 | מאת: מיטל

תנסי לטעום קצת את הזיעה אם היא מלוחה אז צריך לבדוק אם לא אז זה כנראה שום דבר

29/08/2007 | 17:29 | מאת:

שלום למור ותודה על הפנייה, שאלתי חברה שהיא רופאת ילדים על הזעת יתר בתינוקות והתשובה היתה שעדיף לבדוק את העניין. ברוב המקרים זה ניתן לטיפול ובכל מקרה לא נוגעים בכך עד גיל יותר מאוחר. היא ממליצה להביא יותר לתשומת לב להתייבשות במזג האוויר החם ששוטף אותנו בימים האחרונים. רק טוב.