צריכה עזרה!!!!

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

23/07/2007 | 12:28 | מאת: עינב

יש לי ילד בן 10 חודשים שעדיין קם בלילות לאכול . הוא לא רוצה שום דייסה ולא מים בלילה ואני לא יודעת איך לגרום לו לא לקום בלילה. מה עושים ??? הוא אוכל ב 20.00 ואז תמיד קם ב 1.00 ואז ב 6.00 צריכה ייעוץ.

23/07/2007 | 23:56 | מאת:

עינב היקרה שלום ותודה על הפנייה, אשמח לענות על שאלתך אבל צריכה קצת יותר פרטים. מה התזונה שלו, באיזו מסגרת הוא נמצא בהמלך היום, איך הוא בעקומות, האם הוא ישן בצהריים, מה את עושה כשהוא קם בלילה, הוא משתמש במוצץ, יש לכם טקס שינה? רק טוב

30/07/2007 | 15:06 | מאת: עינב

התזונה של בני היא בבוקר סימילאק ולאחר מכן בסביבות 10.00 פירות ובצהריים מרק גרוס מירקות ועוף , אחר הצהריים מעדן ובערב ב 20.00 סימילאק של 180 CC ואז הוא מתעורר שוב בלילה . הוא נמצא במשפחתון וישן בצהריים למעמים שעתיים ולא יותר מזה יש גם ימים שאינו ישן כלל . במשקל הוא באחוזון 75 ובלילה כאשר הוא צורח אין לי ברירה אלא לתת לו אוכל כי הוא לא נרגע אף על פי שאני מנסה לתת לו מוצץ. כאשר בלילה הוא צורח זה לא עוזר והוא מאוד אוהב את המוצץ שלו . בדרך כלל הוא נרדם עם הבקבוק של הלילה .