סימן ל"לשיר" או "שיר"

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

17/07/2007 | 22:29 | מאת: ענבל

שלום ליבי, הייתי מזמן מזמן בהרצאה שלך ואני מיישמת בהצלחה את שפת אם עם הילד שלי. אשמח לדע איך עושים סימן למילה "לשיר" או "שיר" תודה, ענבל

18/07/2007 | 19:28 | מאת:

ענבל שלום ותודה, אני מאוד שמחה לשמוע שאת מיישמת את השיטה. אני מאמינה בה בכל ליבי והאמונה הזו לאור ההצלחה של השיטה עם ילדים במהלך השנים רק מתחזקת. שיר מסמנים כמו ניצוח: שתי אצבעות (אצבעות מצביעות) של שתי הידיים נעות בתיאום מצד לצד - האם אני מסבירה את עצמי טוב? אשמח לשמוע עוד רק טוב

23/07/2007 | 22:17 | מאת: ענבל

הי ליבי, תודה על התשובה. נדמה לי שהבנתי. האם שתי האצבעות פונות לאמצע בהתחלה ואז נעות בתנועת ניצוח אחת לימין והשניה לשמאל ואז בחזרה לאמצע? ועכשיו שאלה קצת יותר עמוקה - האם יש לך נסיון בשימוש בשפת אם עם פעוטות על הספקטרום האוטיסטי (PDD) שעדיין לא מדברים? תודה, ענבל