בהמשך לתגובתך לנושא 'תנוקת בכיינית'

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

15/07/2007 | 23:10 | מאת: שירי

ראשית ,תודה רבה מקרב לב על תשובתך לי :-). באשר לשאלותייך,לגבי התעללות ,אכן אין מקום וכי נהפוכה,מרעיפים עליה אהבה בלי הפסק. היא עוקבת היטב אחרי תנועה ,חפצים צבעוניים,הסתת וילון,היא נורא סקרנית. מגיבה בלי הפסק למילמולים (מין חיקוי של מילמול הוריה). לגבי טראומה ,יתכן ... גילו לה ריפלוקס ובגיל חודשיים היא נחנקה ודיי נבהלה מזה,זה קרה פעם אחת והיא טופלה בתרופות. עקומת הגדילה בסדר. בכל אופן,אשמח אם יהיה לך דבר מה לחדש לי. אבחן את הצעותייך לגבי ערבוב הריחות... שוב תודה רבה מקרב לב,שירי.

16/07/2007 | 08:15 | מאת:

שירי בשמחה, רק ציינתי שזו התנהגות אופיינית לילד שעבר התעללות וברור שזה לא המקרה כאן. ציון ותו לא. רק טוב.