כאבי שיניים

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

10/07/2007 | 11:59 | מאת: אינה

בת שלי בת שבעה חודשים יש לה כבר שני שיניים ועכשיו יוצאים עוד והיא כל כך סובלת ואני לא יודעת כבר מה לעסות. בוכה בשעות הערב וגם במשך הלילה מתוררת ובוכה כל כך חזק. קניתי לה משכה תיג'ל למריחה, לא עזר. קניתי גלי גם סירופ וגם זה לא עוזר. אני בלחץ לא יודעת איך לעזור לה להסתדר עם כל הכאבים האלו. ליבי אני מקווה שאת תוכלי לעזור לנו. אני מחקה לתשובתך. תודה.

10/07/2007 | 22:47 | מאת:

אינה שלום ותודה על הפנייה, יש נשכנים ששמים במקרר שהם לועסים בעצבנות ועוזרים להתמודד עם הכאב. היא מריירת הרבה? מכניסה כל דבר ברדיוס התפיסה שלה לפה ללעוס בקדחתנות? איך מהלך השינה בשעות היום? זה משפט שמאוד לא אהבתי לשמוע אבל הוא נכון ואין כל כך מה לעשות. זה תקופתי וזה עובר. הייתי ממליצה אם את יכולה לבקר רופא שיניים לילדים. רק טוב