מעבר לחדר משלהם

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

09/07/2007 | 22:41 | מאת: שני

שלום אני אמא לתאומים בני 3 חודשים . מהגיענו הביתה ועד היום הם ישנו בעריסות בחדר השינה שלנו וברצוני כעת להעביר אותם לישון במיטות גדולות יותר בחדר שלהם. האם ישנה דרך לרכך את השינוי?? האם צריך לעשות את המעבר בהדרגתיותו??? תודה

10/07/2007 | 22:47 | מאת:

שלום שני ותודה על הפנייה, יש לי חברה שמתמחה בתאומים ואשמח להשיב על השאלה שלך בימים הקרובים לאחר שאתייעץ איתה. שאלתי במשפחה מרובת התאומים שלנו והתהליך היה חד וקצר אבל אני רוצה לשמוע דעות נוספות. המיטות המתוכננות קרובות אחת לשנייה? רק טוב

12/07/2007 | 13:21 | מאת: שני

הי ליבי ותודה על המענה המהיר המיטות מתוכננות להיות באותו החדר עוד לא החלטתי אם ממש אחת ליד השנייה אבל כמה רחוק זה כבר יכול להיות??? גם היום הם ישנים בעריסות נפרדות אמנם ממש אחת ליד השנייה אבל לא באותה מיטה. השאלה שלי לא כל כך קשורה לעצם היותם תאומים, כך אני חושבת ותקני אותי אם אני טועה, אילו היה מדובר בילד אחד התשובה הייתה שונה? האם ילד אחד מעבירים לחדר משלו בהדרגה או פשוט לילה אחד וזהו?? חברה שלי המליצה לי קודם למקם את העריסות בחדר שלהם למס' לילות ורק אחרי זה להעביר אותם למיטות הגדולות וכמובן לשים במיטות את אותם אביזרים שיש היום בעריסות, מובייל מגן ראש וכו' - מה דעתך??