שכיבת התינוק שלי על הבטן.........

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

20/06/2007 | 14:06 | מאת: שלי

היי, יש לי בן מקסים בן חודש וחצי ידוע לי כי חשוב מאוד להשכיב אותו מדיי יום על הבטן אך שאני עושה זאת הוא מתחיל לבכות שזה מאוד לא נעים לו ולא כיף לו. אפילו אח"כ שאני מרימה אותו הוא נכנס להסטריה של בכי כאילו "הפקרתי" אותו. ניסיתי לגרות אותו בכל מניי שיטות אך לשוא. מה עליי לעשות???? האם יש סיכוי כי הוא לא ישכב כלל על הבטן ובכך לא יזחל??? לתשובתך אודה

20/06/2007 | 14:52 | מאת:

שלי שלום ותודה על הפנייה, יש כמה אנשים מקצועיים שזו אומנותם להתפתחות מוטורית של תינוקות כמו למשל יהודה מלול, חוה שלהב, שי זילברבוש (שהוא בנה) ומרפאות בעיסוק. אני מרגישה שאתן לך תשובה חלקית בלבד וחבל. רק טוב ומזל טוב על היותך אמא אגב מומלץ לקרוא את הקישור מצד שמאל למעלה - שפת תינוקות. זה בדיוק הזמן שאפשר להנות מהשיטה של האוסטרלית פריסילה דנסטן.