סדנאות במצפה עדי או בטבעון

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

13/07/2005 | 09:16 | מאת: עדי

ליבי שלום, כתבת לי לפני מספר ימים שבעוד כשבוע יתקיימו סדנאות במצפה עדי ובטבעון. שלחתי אי-מייל לכתובת שהפנית אליה, ולא חזרו אליי. איני רוצה לפספס. אנא, עדכנו אותי, או עדכנו באתר. תודה,עדי.

13/07/2005 | 18:45 | מאת:

עדי שלום, המכשלה היחידה הניצבת בפנינו היא מציאת מקום מתאים. אנחנו מנסים לראות היכן אפשר לקיים את המפגשים בנוחות המירבית לכל המשתתפים. כרגע עומדות בפנינו שתי אופציות ותאריך יימצא עד סוף השבוע. אנחנו מאוד אוהבים מפגשי-בית אבל דווקא בטבעון לא הועלתה האפשרות לדיון ולכן הדברים אורכים מעט יותר זמן מהרגיל. תודה על הסבלנות.