ליבי תודה!

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

24/05/2007 | 23:15 | מאת: מיכל

הי ליבי רק רציתי להודות לך.לפני שבוע בלבד נעזרתי בך לגבי קשיי הירדמות של בתי (בת 9 וחצי חודשים עירנית מאד וכו'..) פשוט נתת כמה עצות ושאלת אותי כמה שאלות פשוטות שהאירו לי דברים שלא חשבתי עליהם לבד. כנראה בגלל קשיי היומיום ובגלל ההרגלים הקבועים שלנו... עכשיו היא נרדמת ממש מהר בערב ובמשך היום! אני פשוט משתדלת לא לחכות ולא לפספס את חלון ההזדמנות כשהיא רק מתחילה להיות עייפה.חוצמזה-בערב התחלנו ללכת לשון יותר מוקדם - מתי שהיא נעשית עייפה-לא מחכים.ובנוסף-אנחנו עושים אוירה שקטה ורגועה יותר מארוחת הערב עד לכניסה למיטה. הנקת לילה-נמשכת, אבל עכשיו אני יותר שלמה עם זה למרות שזה קשה,אני לא רוצה למנוע את זה ממנה כשהיא מבקשת.(יש רק בעיה אחת-אנחנו מעוניינים להיכנס להריון, היא יונקת הרבה ביום ובלילה-והווסת עדיין לא מגיעה ככה שזה לא ממש אפשרי בנתיים. אבל אני רוצה להניק אותה כשהיא רוצה.גם-בלילה..) אז שוב תודה רבה רבה!! מיכל

24/05/2007 | 23:39 | מאת:

שלום למיכל ותודה :) אני שמחה שיכולתי לעזור. שיהיה הרבה בהצלחה עם הקטנטונת הזו ועם הבאים. ואגב, הנקה לא ממש מונעת הריון... והטעם של החלב משתנה ברגע שאנחנו נכנסות להריון והתינוקות שלנו מפסיקים בדרך כלל לינוק בשלב הזה. הייתי מתייעצת עם רופא נשים. רק טוב