תודה

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

01/05/2007 | 17:42 | מאת: שרון

אנסה

02/05/2007 | 05:15 | מאת:

שרון שלום שוב, רק מילה אחת של אזהרה, השינה המשותפת מדבקת :) אם מדובר בוירוס אז בהחלט זה יכול לשפר רק שאחת המשתתפות כאן ישנה היטב עם הילדונת שלה וראתה כי טוב ועברה איתה לפרקי שינה ארוכים במהלך היום שנתנו את אותותם בלילה... הכל עניין של מינון ולאף אחד מאיתנו אין את התשובות המושלמות. רק טוב

02/05/2007 | 10:30 | מאת: שרון

ליבי שוב שלום ושוב תודה.......... :0) רציתי לאמר לך שלרגע התשובה שלך (הראשונית) הפתיעה אותי ואף קצת הרתיעה , משום שאינני דוגלת בעקרון הרצף ואיני אוהבת להרגיל את ילדיי "לגור" עליי ..... אבל........... "0) אמרתי לעצמי ...שאם כבר טרחתי לשאול שאלה באתר באינטרנט.....ואת כבר טרחת לענות לי וכל כך מהר ובאדיבות כה נעימה.......ובמקרה קוראים לך כמו שקראתי לילדתי בת החודשיים....:0) אז מה יש להפסיד ולא אהיה כ"כ נוקשה ואנסה להרדימה בדרך שלי..... אנסה ללכת עם הקטנה והמתוקה הזו בדרכה שבעצם הייתי "עיוורת לה.... וכאן אני מודה לך עם דמעות בעייני!!!! תודה שהפנת אותי אליה , לדרכה..! מיד כשנחתה תשובתך, ואחרי התדהמה הרבה.....:0) החלטתי לעזוב לכמה ימים את עולמי העסוק והטרוד.....להוריד הילוך ולהכניס להילוך אמאלה...(הא הא הא ) הפשטתי את קטנתי, ונכנסתי איתה לאמבטיה משותפת ומרגיעה....זו לנו הפעם הראשונה.... ואחרי עיסוי נעים ומרגיע..... נכנסנו למיטה יחד ו וו או !!! שתינו ישנו איזה שעה וחצי !! פשוט וואו!! ותודה!! מאז החלטתי פשוט להיות לה!! היא במנשא עליי כבר מאתמול.......(למרות שאח שלה לא מת על זה אבל הכל באהבה) בלילה בערך ב בשש הנקתי אותה.....והיא נרדמה עליי בתוך המנשא ובשבע וחצי השכבתי אותה לישון במיטתה וישנה וישנה עד שתיים בלילה....! רק לסיום אציין שבארבע היא נוהגת לבלות בנסיונות לישון עד חמש וחצי..ואתמול לפי עצתך הכנסתי אותה למנשא בארבע בבוקר (לתדהמת בעלי) והיא מיד נרדמה עליי ולמרות שלא ישנתי משהו משהו.....היא ישנה גם אחרי שהעברתי אותה ב חמש למיטתה..... בקיצור.......... תודה רבה רבה ואנסה לא להיתמכר לתופעה (איני יכולה בגלל חיי הסוערים) תודה וחלומות נעימים שרון