שינה

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

01/05/2007 | 13:53 | מאת: שרון

ליבי שלום רב ביתי בת החודשיים אינה ישנה רוב שעות היום. היא מנסה לישון אבל מתעוררת אחרי זמנים קצרים מאוד....היא מתעוררת באי נוחות ונראה שכואב לה....היא מאוד מצוננת בגלל איזה וירוס שתקף לה את הקיבה (נדבקה ככל הנראה מאחיה ) ויכול להיות שהיא מתעוררת בגלל זה...... בקיצור...אני שואלת : איך נראה לך שאני יכולה להרגיע אותה ולגרום לה לשינה רציפה נעימה וארוכה במשך היום? יש לך עיצה כל שהיא?תודה רבה

01/05/2007 | 16:31 | מאת:

שרון שלום ותודה על הפנייה, התשובה המפתיעה והפשוטה ביותר תהיה לישון איתה! הם מאוד חשים אותנו ומאוד זקוקים לידיעה שאנחנו במרחק נגיעה. תחשבי ש9 חודשים היא היתה בתוכך והרגישה אותך 24 שעות ביממה. עכשיו היא תנצל כל הזדמנות לחוש אותך ואם מתוך שינה היא תישן הרבה יותר טוב. זה יכול לעזור לה להתגבר על הוירוס ולשפר לה את הרגלי השינה. נסי ולא תצטערי (אם את יכולה כמובן). רק טוב.