סקנדשיפ

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

22/04/2007 | 12:24 | מאת: יעלי

יש לי שאלה, יש לי ילד בן 4 והוא עדין שותה סימילאק, הוא מאוד אוהב את זה מכיוון שהוא לא אכלן ושוקל רק 14 ק"ג . החלטתי לשים לו סקנדשיפ . האם זה כמו ארוחה, האם יש בזה הכל מבחינת קלוריות, פחמימות וויטמנים. האם רצוי לתת לו

22/04/2007 | 18:14 | מאת:

יעלי שלום ותודה על הפנייה, אין זה לחלוטין מהעניין שלשמו אנחנו כאן ואין לי שום הבנה ואו סמכות בעניין. הגיל הזה הוא גיל של "גדולים" ובכל מקרה נראה לי שהייתי הולכת לרופא ילדים בכדי לשמוע חוות דעת של איש מקצוע שרואה את הילד לפניו ולא שומע על קושי כזה או אחר. יש היום הרבה מאוד ערנות וידע לגבי תזונת ילדים בשנים הראשונות. על פניו נראה לי שהילדון שלך במשקל נמוך אבל זה בוודאי לא מחדש לך דבר. רק טוב