שינה בלילה-צריכה הכוונה ועצה

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

18/03/2007 | 08:35 | מאת: ורד

יש לי תינוק בן 6 חודשים אשר עדיין קם בלילה לאכול . איך אפשר להרגיל אותו לא לקום בלילה מה אפשר לעשות . ניסיתי לתת לו דיסה ועדיין הוא קם בלילה . אנא עיזרו לי איך לעזור לו להבין שזה לילה

19/03/2007 | 16:14 | מאת:

ורד היקרה שלום ותודה על הפנייה, אני מעולם לא הבנתי למה אומרים "ישן כמו תינוק" כי תינוקות בדרך כלל מתעוררים בלילה... לגבי אכילה במהלך הלילה לאט לאט אפשר להוריד כמויות - אני מדברת על מהלך של חודש לפחות כך שבאמת מדובר בכמויות קטנות כל פעם. יש הרבה מאוד גישות לגבי גמילת לילה ועניין השינה וזה מאוד תלוי בסגנון ההורי שלכם. אין פה תשובה אחת נכונה או לא... ואף אחד לא יכול להגיד לך *בדיוק* מלבדך. תמידי אפשר לנסות ולראות מה מתאים. אם תרצי תשובה יותר ברורה תצטרכי לכוון אותי כי השאלה הזו על שינה היא ענקית בטווח שלה. הם יודעים שזה לילה אם מחשיכים את החדר ויש שקט מסביב ומדברים איתם מעט מאוד או בלחישות וגם זה במשפטים קצרים. זה הכל עניין של זמן. גם שלך לילה טוב...

04/12/2007 | 11:21 | מאת: דיקלה

שלום בני כמעט בן חודשיים- יונק ובמהלך היום אוכל כל שעתיים- שלוש. לצערי דפוס זה ממשיך גם בלילה ואז הכל הופך להיות קצת יותר קשה... החלטתי לתת לו תחליף חלב בהאכלה של חצות, בתקווה שהוא ימשוך עם זה יותר זמן אך התבדתי הוא עדיין מתעורר אחריי שעתיים שלוש. אשמח לדעת מה יש באפשרותי לעשות, חשוב לציין גם שהתינוק סובל מאוד מגזים וגם בלילות. תודה מראש דיקלה

11/04/2007 | 18:58 | מאת: מיטל שעיבי

יש לי בת ,בת שלושה חודשים שישנה מגיל חודשים לילה שלם אז ככה מאז שהיא נולדה קילחתי אותה יום יום בשעה 12 בילה ובכל יום הוסיפה לישוןהמקלחת והאוכל מאריחים לה א השנה וכאשר היא ישנה לי עד 6 בבוקר התחלתי הוריד את שעת המקלחת בהדרגה

23/02/2008 | 22:30 | מאת: רועי שעיב

נכון לפעמים בא לראות סרט עם הבעל והילד לא נרדם לפעמים סתם בא לדבר הוא להזמין חברים ושוב הילד לא נרדם רוצים הכונה להגיע לרגע הגדול שבוא הילד "לא מפריע" ואפשר להמין חברים שב-7 הילד מתחנן לאמא ואבא "אני רוצה לישון " נכון תהליך ארוך יש רצון שלחו מייל [email protected] השירות כרוך ברצון