שינה בלילה

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

28/02/2007 | 16:07 | מאת: עדה

שלום רב! בני בן ארבעה וחצי חודשים בחודש אחרון הוא לא ישן בכלל בלילה מתחיל לבכות תוך שינה ומתאורר בבכי בשבועה אחרון גם הפסיק לאכול טוב הוא אוכל 90 c"c לארוכנ במקום 150с"c הוא היה אוכל גם בלילה עכשיו הפסיק בכלל היינו איתו אצל רופה לפי בדיקתו הכל תקין ילד ערני והכל בסדר אבל אני ובעלי כבר מוטשים מה אפשר לעשות לתשובתך אודה עדה

01/03/2007 | 01:46 | מאת:

עדה שלום רב, אני לא נוהגת להתבטא בפזיזות בדרך כלל, מתנסחת בזהירות ותמיד לוקחת כמה דקות למחשבה לפני שאני מתיישבת לכתוב תשובות להורים הפונים אליי אבל כאן ברור לי שצריך ללכת היום *על הבוקר* לרופא ילדים טוב בכדי לברר מה קורה עם הילדון המתוק שלך. ילד שהפסיק לישון בלילה בגיל כל כך צעיר, ילד שיורד בכמויות האוכל שלו, ילד שבוכה הרבה לפתע - מסמן אותות מצוקה. יש פה בעייה כלשהי ש*יכול להיות שהיא קטנה מאוד* ופתירה ברגע, אבל איש מקצוע חייב לראות את הילד בכדי לשלול בעיות. בגיל ארבעה וחצי חודשים אין להם הרבה כלים להתבטא ומה שציינת מהווה מכלול הכלים היחיד הנתון בידיו. ממש גרמת לי לאי שקט נפשי. אני מאוד מבקשת ממך לעדכן כאן מה קורה כי המייל שלך לא עובד. אני לא יודעת אם הפנייה הזו אמיתית או לא אבל אני לא רוצה לקחת סיכון. באמת רק טוב