זיויק שלי סימן פרפר!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

14/02/2007 | 12:30 | מאת: אולה

אתמול זיויק שלי סימן פרפר כשקראנו את הזחל הרעב בסוף! איזה כיף רק רציתי להגיד שהיו ממש הרבה יותר מדי אנשים במפגש וחבל ואולי תחלקו את זה ל2 לפי גיל? ורציתי גם לשאול על רוסית ועברית לעשות לו סימנים בשתי השפות?

14/02/2007 | 16:58 | מאת:

אולה שלום ותודה על הפנייה, מקסים. אני מאוד שמחה. אני מקווה שנהניתם גם מהסיפורים האחרים לגבי מספר האנשים יעל הבטיחה לי שבפעם הבאה אם תהיה קבוצה גדולה היא תחלק אותם לשניים ואז יהיו שתי קבוצות קטנות אינטימיות רק קצרות יותר כדי שלכולם יהיה טוב. לגבי החלוקה הגילאית אני בכוונה מבקשת לערבב כי בגיל הזה ילדים מאוד אוהבים להסתכל אחד על השני וכך יש להם עניין רב יותר. כפי שראית אני משתדלת להביא איתי אביזרים "כפולים" כדי שלא תהיינה מריבות על ספר או על צעצוע מסוים. בכל מקרה מחכה לראותכם בשבוע הבא - "ברכבת יושבת ארנבת" תהיה איתי רק טוב