עבודה באוניברסיטה

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

28/01/2007 | 08:50 | מאת: רנטה

שלום אני מנצלת את הבמה כאן לשאול לגבי מחקרים. יש לי עבודה סמינריונית להגיש וחשבתי שזה מעניין אבל אני צריכה רקע עם מחקרים. איפה אפשר למצוא אותם? היהלנו ויכוח ואני גם צריכה להביא עובדות ששפת סימנים לא מעכבת שפה מדובירת. מצפה לתגובתך המהירה

28/01/2007 | 14:56 | מאת:

רנטה שלום ותודה על הפנייה, יש מאמר סקירה באתר ואם תוכלי אבקש שתכווני אותי קצת יותר לגבי מטרת העבודה, לאיזה אוכלוסייה היא מכוונת, היכן את לומדת (חשוב אם פסיכולוגיה או חינוך או לינגוויסטיקה) וכו'. אשמח לענות בהרחבה רק טוב

03/02/2007 | 18:31 | מאת: שיבא

שלום לך, אם את רוצה עבודה ברמה גבוהה, גשי לאוניברסיטת תל אביב (או אוניבריסטה אחרת), תעזרי בספרניות תיכנסי לאתרי מאגרי מידע של כתבי עת עולמיים תוציאי מאמרים אקדמאים תצלמי לך תגיעי הביתה תקראי אותם, עם כוס קפה, תכניסי מייד למחשב- מה שרלוונטי ובקיצור. תבני שלד לעבודה. אחר כך - קחי פסק זמן מהעבודה. תעשי דברים אחרים. השלב הבא, לערוך את העבודה ולצמצם עמודים. תרשמי רק מה שחשוב. תעזרי מכללי ה- APA לכתיבת העבודה, תנסי לקלוט את דרך החשיבה של המרצה שלך, ולהבליט דברים שחשובים לו/לה. וזו הדרך להשיג ציונים גבוהים ולהנות מהתפתחות אישית. אם תרצי עזרה, יש לך את המייל- אני טובה בדברים האלה. בהצלחה, שיבא

05/02/2007 | 11:59 | מאת: רנטה

כתבו לי פה כללי ה- APA לכתיבת העבודה ואני לא יודעת מה זה ותךודה לאן לשלוח מייל?