גמילה מבקבוק

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

22/01/2007 | 11:40 | מאת: יעל

שלום, יש לי ילדה בת 4.5 היא לוקחת סימילאק בבקבוק. האם הבקבוק מזיק לשיניים? והאם זה עלול לעקם לה את השיניים? האם יש תחליף אחר מלתת לה? ניסינו בכוס וזה לא הולך איתה.

22/01/2007 | 13:53 | מאת:

יעל שלום ותודה על הפנייה, אבקש מד"ר סלומון להכנס מאוחר יותר ולענות על השאלה. בכל מקרה, אם תוכלי לפרט אם את מתכוונת להאכלת לילה או לאכילה דרך בקבוק במהלך היום. ושאלה נוספת, האם לילדה יש חוסר מובנה (חלילה) במזון מסוים שאת ממשיכה את תחליף החלב? האם יש סיבה רפואית להשלמת תזונה בדרך זו? לדעתי פרטים אלו חשובים מאוד לתשובה מקיפה של ד"ר סלומון. רק טוב

22/01/2007 | 14:16 | מאת: יעל

היי , ראשית תודה. הילדה שלי פשוט אוהבת את הסימילאק, היא שותה אותו ביום ובלילה, ומידי פעם בסופשבוע בצהרים אבל זה קורה לעיתים רחוקות.. אני נותנת לה את זה מכיוון שהיא לא אכלנית, היא רזונת, והיא גם לא אוכלת את כל המזונות. ומה שיש בסימילאק ידוע לי שזה מאוד בריא ויש בו הכל.(פחמימות , ויטמנים וכו') השאלה האם יש בזה את כל המרכיבים גם לגיל הזה? למרות שהיא בת 4.5