בסוף בשביל לא להעיר את התינוק

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

20/01/2007 | 13:07 | מאת: מיכאלה

בשביל לא להעיר את התינוק החולה אני משתמשת רק במדחום של מצח הגעתי למסקנה ששינה קלה זה מלידה

21/01/2007 | 08:41 | מאת:

מיכאלה תודה רבה על הפנייה אלינו. לא ממש הבנתי את השאלה המסתתרת ואשמח אם תוכלי להעלות אותה שוב. לגבי שינה קלה, אין שום ספק שיש פה רכיב גנטי למרות שלא מעט מומחים טוענים שהסביבה היא המשפיעה יותר ומביאים כעדות את כל שיטות השינה. אם ילד ילמד לישון ברעש אין ספק שיש פה לפחות חלקית הרגל וגם על זה הדעות חלוקות אם זה טוב או לא... בקיצור, יש כזה מגוון שכל הורה צריך לבחור את הדברים המתאימים לו ולתינוק רק טוב