רציתי להגיד תודה.

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

12/07/2005 | 06:26 | מאת: שירלי

ליבי, מאוד נהניתי מהסדנה. תודה שטרחת ונשארת איתנו אחרי המפגש. בעלי יצא עם אור בעיניים - אם לא היה לילה הוא היה מתחיל לסמן עם רום. הוא הודה שהוא לא ממש האמין ל"שטויות האלה" אחרי שקראתי את הכתבה אבל זה אחרת לראות ולשמוע אותך. אנחנו נשמח לעדכן! באותה נשימה רציתי לבקש אם תוכלי לשלוח לי כמובטח את הסימנים הנוספים שדיברנו עליהם כי רום עכשיו מאוהב בבועות וקוביות. תודה!

12/07/2005 | 12:57 | מאת:

שירלי, תודה על הפנייה. בוודאי, נשלחה אלייך הודעה המכילה את הסימנים המבוקשים. הייתי גם מציעה להתעדכן, בימים הקרובים תעלה כתבה המדגימה מספר סימנים.