רחובות

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

02/01/2007 | 12:35 | מאת: רמה

קיבלתי הפנייה אלייך מקלינאית תקשורת בשם זוהר ברחובות. יש לי ילדה בת שנתיים שיש לה קושי בתכנון דיבור דיפרקסיה. בזמן האחרון אני פשוט שבורה לחתיכות קטנות מזה שאני פשוט לא מסוגלת להגיע אליה לא יכולה לעזור לה ואני מנסה ומנסה ומנסה ובוכה המון איתה ראיתי באתר שאתם ברמת גן אבל אני גרה בנען ואני חד הורית ואין לי אוטו למרות שאהפוך את העולם בשבילה וניסיתי להשיג אותך כל השבוע אבל לא השגתי אותךגם עכשיו יורדות לי דמעות בבקשה תתקשרי אליי השארתי לך הודעות!

02/01/2007 | 15:06 | מאת:

שלםו לרמה ותודה על הפנייה, בדקתי הודעות ולא קיבלתי ממך אם זהו שמך הודעות בימים האחרונים. אנא צרי קשר שוב. אשמח לעזור ככל שאוכל. אגב, תוכלי להתעדכן ביסודות השיטה באתר שלנו "שפת אם" שקישור אליו מופיע בצד שמאל. תודה ורק טוב.