רציתי לארגן מפגש למטפלות באזור שלנו אבל אני מהצפון

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

07/12/2006 | 10:52 | מאת: נורית

ניסיתי לפנות אלייך אבל לא חזרו אליי בדואר ששלחתי איך אפשר לבדוק אם אפשר לארגן הרצאה שלך יש לנו כנס בצפת עוד מעט והיבתני שאין לך בעיה להגיע בלבוש צנוע אני מנהלת את התוכן של הכנס ואני צריכה תשובה מהר

07/12/2006 | 17:17 | מאת:

נורית שלום רב ותודה על הפנייה, אשמח מאוד לשוחח איתך מחר בבוקר עד השעה 10:00 או ביום ראשון על העניין. אני מאוד מתנצלת גילינו לפני כשבוע באג אדיר באתר (שאני בניתי... כך שאין לי ממש למי להפנות טענות) שמנע מחלק מהודעות הדואר שנשלחו דרכו לא להגיע ליעדן אנא צרי קשר בטלפון 0576330077 ישירות אליי. תודה ורק טוב