שפת התינוקות של דנסטן - האוסטרלית

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

03/12/2006 | 06:48 | מאת:

שלום לכולם, עקב ריבוי לא צפוי של שאלות בנוגע לשפת התינוקות שמצאה אמא אוסטרלית בעלת שמיעה אבסולוטית אעלה בהמשך היום את כל הלינקים הנוגעים לעניין. שוב, לא מפתיע לגלות שהיצורים הקטנטנטים מבינים הרבה יותר ממה שאנחנו מאמינים ולדעתי האישית, לנסות לבדוק האם השיטה עובדת עם הרך או הרכה הנולדת שלכם לא עולה דבר ושווה בדיקה... אחרי הכל, ידע הוא צבירה של ניסיון ולא כולנו אמהות לילד ה-11 שלנו או שגדלנו במשפחה מורחבת, לפעמים אנחנו צריכים את הקוד המפצח לעזור לנו להבין טוב יותר מה תינוקות רוצים מאיתנו. השיטה יעילה לשלושת החודשים הראשונים וכפי שציינתי, ארחיב על כך הדיבור מאוחר יותר היום רק טוב

03/12/2006 | 09:40 | מאת: אלינור

היי, רציתי לדעת איך זה מסתדר עם על התיאוריות להתפתחות שפה? אם תוכלי לדבר גם על מחקרים ולא רק על משהו שאמא אחת עשתה כי זה קצת פנטסטי מדי לאוזניי..

03/12/2006 | 10:03 | מאת:

אלינור שלום ותודה על הפנייה, תוכלי להתרשם ראשונית מהשיטה בקישור הבא http://www2.oprah.com/videochannel/videochannel_player.jhtml?video=213&category=14 וכמו שציינתי, ארחיב יותר גם על עניין המחקרים ותאוריות התפתחות שפה מאוחר יותר היום. רק טוב.

02/09/2007 | 09:17 | מאת: שאלה

האם יש dvd כזה לקנייה ? ואיפה?

30/05/2008 | 17:34 | מאת: שביט שחם

לאור ההצלחה העולמית וההתעניינות הגדולה שפת התינוקות דנסטן הגיעה סוף-סוף לישראל ! נשים בהריון ועד כחודש לאחר לידה יכולות לרכוש את הערכה הכוללת 2 שיעורים על גבי 2 תקליטורים עם כתוביות בעברית וחוברת הדרכה בעברית באתר האינטרנט - www.dunstanbaby.co.il ובקרוב ייערכו גם סדנאות באזור השרון והמרכז.