בהצלחה לפורום החדש ולליבי כץ משיח

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

29/06/2005 | 11:44 | מאת:
אנחנו מקווים כי תפיקו המון הנאה, לימוד והצלחה מהפורום החדש. יום טוב ונעים ותקשורת זורמת... צוות דוקטורס
04/07/2005 | 21:25 | מאת: שלומית

שלום בתי בת 11 חודשים ואני מאזור הקריות ,בצפון,אני מאד מעוניינת להשתתף בסדנא שלך.מתי יש מפגש בצפון ואם תוכלי לשלוח לי פרטים מתי ,היכן זה יתקיים.תודה

06/07/2005 | 00:00 | מאת:

שלומית שלום. תודה על פנייתך. אנחנו מקיימים בשבועיים הקרובים סדנה באזור הקריות בעקבות פניות רבות מהורים. אם תוכלי לשלוח פרטים ליצירת קשר לכתובת הדואר הבאה: [email protected] (טלפון, מאיזו קרייה את מגיעה, והאם יש לך זמנים מועדפים) ואנחנו נשמח ליידע אותך על המפגש הבא.