סדנאות בעיר מודיעין

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

30/11/2006 | 21:28 | מאת: אילנה

היי בני בן חודש וחצי אני מתעניינת בסדנא בעיר מודיעין, בחודשים הקרובים. בעבר התעניינתי עם בני הבכור ולא נפתחה סדנא באיזור ולצערי פיספסנו את הגיל המתאים. אגב, ליבי, אשמח לארח בביתי קבוצה באם זה נראה לך אפשרי. אילנה

01/12/2006 | 17:19 | מאת:

אילנה אני חושבת שאפילו נפגשנו פעם. אגב, בהחלט אפשר לשתף את הגדול יותר, הוא יכול להיות העוזר הראשי לכל העניין. כרגע אנחנו מקיימים סדנאות בית במודיעין. אם מתארגנת קבוצה ודווקא המקום הוא המכשלה, יש לנו כמה גנים מתנדבים בעיר מודיעין. בנוסף, יש לנו מדריכה מקסימה באזור בשם הדס וגם אני אשמח לעבור לבקר :) אפשר ליצור קשר דרך האתר או למייל [email protected] שיהיה רק טוב.

02/12/2006 | 18:46 | מאת: